Installation & konsultation 

Maria Magdalena kyrka, Stockholm

Under 2017 installerade SoundCop en komplett ny ljudanläggning i Maria Magdalena kyrka som en del i den uppmärksammade totalrenoveringen av kyrkan. Installationen fick mycket uppmärksamhet och blev nominerad till en mondo Award.

Riddarholmskyrkan, Stockholm

Till Riddarholmskyrkan har vi gjort en mobil ljudinstallation då inga fasta ändringar är tillåtna i kyrkorummet. Anläggningen är serafimerordens och används vid serafimerringning

Gustav Vasa kyrka, Stockholm

2018 gjorde SoundCop en stor installation av en komplett ny ljudanläggning i Gustav Vasa kyrka i samband med renovering. Ljudanläggningen är även ett totalintegrerat talat utrymningslarm.

Installationen väckte mycket stort internationellt intresse och var nominerad till en Inavation Award, samt vann en Mondo Award i kategorin house of worship 2019.

Skärmklipp 2020-06-09 10.29.58.png
Ericsson studio, Kista

Under 2019 har vi gjort en projektering av Ericsson studio i kista. projekteringen innefattar 6 konferensrum, två mindre scener samt en stor mängd utställningsmontrar.

Teater Göta lejon, Stockholm

På Göta lejon finns ett problem med överhörning till boende i fastigheten. Vi har arbetat med att utreda detta under en längre tid. Bland annat har det uppförts en 20 meter bred och 14 meter hög helt frihängande vägg som komplement till teaterns bakre vägg. Väggen har effektivt dämpat bort de lågfrekventa störningar som har upplevts i fastigheten. Detta har gjorts i samarbete med Audio data lab och Ingemar Ohlsson.

Got event, Göteborg

Vi har sedan några år ett tätt samarbete med Got event. Ett återkommande uppdrag är att vi har gjort bullerberäkningar på kommande evenemang på Ullevi. Vi använder oss av programmet SoundPLAN för att göra 3Dmoduleringar över stadsdelen för att se kommande bullerpåverkan i närheten av arenan.

Lollapalooza, Stockholm

Lollapalooza är en av Sveriges största musikfestivaler. Festivalen är belägen på gärdet i Stockholm. Vi har gjort bullerberäkningar för att se vilken påverkan de olika scenerna på området har på varandra.

Skärmklipp 2020-06-09 10.33.55.png
Pågående projekt
Uppenbarelsekyrkan, Hägersten

Installation pågår

Staffanskyrkan, Gävle

Under projektering

St Paulskyrkan, Stockholm

Under projektering

Högalidskyrkan, Stockholm

Under projektering

Fisksätra kyrka, Nacka

Installation pågår